Beste Kuiters,

Op zondag 26 november 2017 organiseren wij een Sinterklaasmiddag in Os Sjpeulplaats. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn. Deze middag is de baan vanaf 14.30 uur geopend.

Sinterklaas heeft het dit jaar erg druk en heeft ons laten weten dat hij helaas geen tijd heeft om zelf langs te komen. Hij heeft beloofd om een paar zwarte pieten te sturen, maar die weten niet zo goed de weg naar Os Sjpeulplaats. Sinterklaas heeft ons gevraagd of alle kindjes om 14.45 uur klaar willen zitten om heeeel hard te roepen. Als de kindjes hard genoeg roepen, kunnen de zwarte pieten dit horen en vinden ze hopelijk de weg. Voor alle kindjes t/m 12 jaar zullen ze een cadeautje meenemen.

Alle kindjes zijn deze middag welkom, ook kleinkinderen, neefjes, nichtjes etc. Omdat Sinterklaas graag wil weten welke kindjes er allemaal komen, moeten ze zich even aanmelden bij de Activiteitencommissie. Voor kindjes die lid zijn of waarvan de papa of mama lid is van de Kuiters is er geen bijdrage. Als er kindjes willen komen waarvan de papa of mama geen lid is, vragen we een bijdrage van € 10,- p.p.

Alle kindjes kunnen zich opgeven t/m 12 november. Dit kan per mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door onderstaand strookje in te leveren bij de Activiteitencommissie.

We hopen dat er heel veel kindjes zullen komen, zodat we met z’n alle hard kunnen gaan roepen. Hopelijk vinden de zwarte pieten dan de juiste weg en kunnen we er een gezellige middag van maken.

Met vriendelijke groet,

De Activiteitencommissie

Marianne, Remco en Wendie