De maand juli.

Even geen beugelen, geen beugelbaan, geen club, maar vakantie en opladen voor een nieuw seizoen.

Tijdens het seizoen 2018-2019 werd er links en rechts gemopperd over de balken langs de baan, je kon er niet meer met zekerheid op spelen. Het was dikwijls een verrassing, wel of niet aangenaam, waar de bollen terecht zouden komen. Maar het seizoen is voorbij, het probleem van de balken is er niet meer, of toch wel ? We zien wel als we weer starten!

Maar ook in juli zijn er leden, ik noem ze de technische commissie, onder leiding van Pierre, die elk jaar weer zorgen dat onze baan er bij het begin van het nieuwe seizoen piekfijn bij licht. Dit jaar werd het probleem van de balken aangepakt. Het bleek al snel dat dit echt nodig was. De mannen van de technische commissie hebben enkele weken keihard gewerkt om alles weer op tijd klaar te hebben. Ook de baan werd weer mooi bijgewerkt en vlak gemaakt. De mensen van de grote schoonmaak hebben inmiddels  het hele clubgebouw weer netjes schoongemaakt.  

We kunnen op donderdag 1 augustus weer starten met recreatief beugelen de week erna wk 32, starten de trainingen weer. 

Wat was het probleem ook alweer!! 

Zo is er elk jaar wel iets wat de aandacht vraagt. Echter het moet elk jaar weer worden opgelost

Een applaus voor de mensen van de schoonmaakploeg en de technische commissie, die de baan weer speelklaar hebben gemaakt.