Kinderspellenmiddag 2019

Voor het eerst sinds jaren hebben we dit jaar weer een jeugdactiviteit gehouden in de herfstvakantie, helaas nog geen kamp maar het begin is gemaakt. Alle Kuitertjes en begeleiding waren om 12 uur op de beugelbaan. Waar we allereerst natuurlijk hoe het binnen de kuiters hoort begonnen met een heerlijke lunch.

Daarna zijn we met zijn allen gaan pompoenfiguur snijden, in het begin begon iedereen heel actief met snijden en uitlepelen tegen het einde bleken de volwassenen toch de actiefste lepelaars en vermaakten de kleintjes zich vooral op de beugelbaan met ballen, touwtjespringen en badminton.

Aangezien we gepland hadden daarna gezellig buiten te gaan spelen op onze vernieuwde parkeerplaats maar het weer ons niet heel goed gezind was, zijn we met zijn allen naar Stox gereden. Waar een heel circus terrein was ingericht op de bovenverdieping en de kleintjes leuk hebben kunnen spelen goochelen en fietsen op verschillende circusfietsjes.

Hierna zijn we teruggereden naar de beugelbaan en hebben we onze middag afgesloten zoals we het jeugdkamp ook altijd afsluiten met FRIETJES. Waarna iedereen moe maar voldaan met hun zelfgemaakte pompoen trots terug naar papa en mama gingen om lekker te gaan dromen over deze mooie dag. Kortom zeker een geslaagde dag en op naar volgend jaar. Als onze kleine Kuitertjes er een paar jaartjes bij hebben kunnen wij zeker weer gezellig op kamp.