Beste Kuiters,

 

Eindelijk zijn er weer wat versoepelingen mogelijk en is de beugelbaan na lange tijd ook weer geopend. Dat betekent dat wij als activiteitencommissie weer bij elkaar zijn gekomen om te kijken wat er de aankomende zomerperiode mogelijk is qua activiteiten.

We hebben voor de komende maanden 3 activiteiten gepland staan.

- 24 juli: Kienen

- 28 augustus: Barbecue

- 26 september: Kuitersdag

 

Zet deze data snel in je agenda zodat je er ook bij kunt zijn!


Het bestuur heeft ons als activiteitencommissie gevraagd om een barbecue te organiseren voor alle leden + partners. Dit om alle leden te bedanken dat jullie in de coronaperiode achter de Kuiters zijn blijven staan, ondanks dat de baan lange tijd gesloten is geweest. Als dank hiervoor wordt jullie een barbecue aangeboden. Verdere informatie hierover en opgaven mogelijkheid volgt t.z.t.

 

De Kuitersdag kennen jullie natuurlijk al uit het verleden. We hebben er dit jaar alleen voor gekozen om de datum te verzetten naar de 4e zondag van september i.p.v. de 3e zondag zoals jullie gewend zijn. Dit omdat het anders erg dicht op de andere activiteit zit. Ook hiervoor geldt dat verdere informatie en opgaven mogelijkheid t.z.t. volgt.

 

Voor het kienen op 24 juli kunnen jullie je vanaf vandaag opgeven. Zoals jullie van ons gewend zijn, zorgen wij voor spectaculaire prijzen.

We starten deze avond om 20.00 u. De baan is vanaf 19.30 u geopend. In de pauze zorgen wij uiteraard voor een lekker hapje. Ook introducés zijn natuurlijk van harte welkom. Zij betalen een eigen bijdrage van €10,- per persoon. Opgeven is mogelijk tot uiterlijk 11 juli. Opgeven kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op het opgavenformulier op de baan.


We hopen jullie allemaal snel weer te zien tijdens onze activiteiten. Als er nog vragen zijn dan horen we het graag.

 

Met vriendelijke groet,

De activiteitencommissie

Remco, Nicole en Wendie